Det är vi som tar hand om dina barn.

Lena Grimlund

Hej. Jag heter Lena Grimlund och äger och driver nu mer Miniteatern på egen hand. Det var min mamma Ulla som 1968 startade allt. Jag har undervisat på Miniteatern sedan 1978 och senare även vuxengrupper i Lilla Studion. Jag jobbar tillsammans med underbara tjejer och killar som hjälper mig att få detta att snurra. Det som är roligast med detta är att se hur eleverna utvecklas och självklart är jag glad att gamla elever har stannat kvar och nu jobbar som assistenter och lärare.

Malin Höby

 Hej. Jag heter Malin Hökby och att jag skulle börja arbeta på Miniteatern, trodde jag aldrig, då jag först började här, som elev. Jag var fruktansvärt blyg och efter min första lektion skulle jag aldrig mer sätta min fot i skolans lokaler… Nu blev det inte riktigt så, istället har Miniteatern varit mitt andra hem i 20 år. När jag inte leder grupper på Miniteatern arbetar jag som mellanstadielärare. Mina år på Miniteatern har lärt mig mycket om teater men också vem jag är och att hur jag vågar stå för mig själv och det jag tror på.

 

Nathalie Söderstrand

  Hej. Jag heter Nathalie Söderstrand. Jag började på Miniteatern när jag var 10 år och har sedan dess sett Miniteatern som mitt andra hem. Platsen där jag kan komma ifrån vardagen och slippa pressen från skolan. Min fristad. Jag har lärt mig så mycket här, inte bara att spela teater utan främst att våga. Våga spela/sjunga ut, våga prata inför folk och framför allt: att våga vara jag. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan Miniteatern.

Sanna Högström

 

Hej. Jag heter Sanna Högström och Miniteatern har varit mitt andra hem sen jag var 11 år gammal.
Miniteatern har alltid varit en uppskattad paus i vardagen för mig - en plats där jag kan andas ut och bara vara. Jag har fått lära mig att våga prata inför folk och att ta den plats jag förtjänar utan att låta någon annan hamna i skymundan.
Idag arbetar jag som lärare och assistent här, och går även i Miniteaterns vuxengrupp.


 

Tidigare
medarbetare