Hej. Jag heter Lena Grimlund.
Jag äger och driver numer Miniteatern på egen hand.
Det var min mamma Ulla som 1968 startade allt vilket finns att läsa mer om under ”Historia
Jag har undervisat på Miniteatern sedan 1978 och senare även vuxengrupper i Lilla Studion. Jag jobbar tillsammans med underbara tjejer och killar som hjälper mig att få detta att snurra. Det som är roligast med detta är att se hur eleverna utvecklas och självklart är jag glad att gamla elever har stannat kvar och nu jobbar som assistenter och lärare.
Hej. Jag heter Malin Hökby.
Att jag skulle börja arbeta på Miniteatern, trodde jag aldrig, då jag först började här som elev. Jag var fruktansvärt blyg och efter min första lektion skulle jag aldrig mer sätta min fot i skolans lokaler…
Nu blev det inte riktigt så, istället har Miniteatern varit mitt andra hem i 20 år.
När jag inte leder grupper på Miniteatern arbetar jag som mellanstadielärare. Mina år på Miniteatern har lärt mig mycket om teater men också vem jag är och att hur jag vågar stå för mig själv och det jag tror på.
Hej. Jag heter Nathalie Söderstrand.
Jag började på Miniteatern när jag var 10 år och har sedan dess sett Miniteatern som mitt andra hem. Platsen där jag kan komma ifrån vardagen och slippa pressen från skolan. Min fristad. Jag har lärt mig så mycket här, inte bara att spela teater utan främst att våga. Våga spela/sjunga ut, våga prata inför folk och framför allt: att våga vara jag.
Jag kan inte föreställa mig ett liv utan Miniteatern.
Hej. Jag heter Malin Löfgren.
Jag började på Miniteatern när jag var en blyg tolvåring för att min Farmor trodde att teater skulle passa mig. Jag trodde inte på henne först men det visade sig att hon (även i detta fall) hade helt rätt och idag är jag henne evigt tacksam för det.
Miniteatern är som en andra familj för mig: här har jag fått växa, här har jag fått vara mig själv och här har jag fått vara en del av någonting större.
Idag jobbar jag på Miniteatern med stor glädje och tacksamhet och jag är stolt över att kunna säga att jag är en del av denna verksamhet. Jag vill ge eleverna precis den känslan som jag har haft under mina år. Jag vill visa att alla är värda lika mycket och att alla är en behövlig del av den större gemenskapen.
Hej! Jag heter Olivia Lewin.
Miniteatern har varit bland det bästa jag vet sedan 5års ålder. För mig är det viktigt att alla får vara som man är och utvecklas i sin takt. Att se barnen våga mer och mer och att deras självförtroende växer är otroligt häftigt!
Det gör jobbet som lärare väldigt givande.

Hej! Jag heter Amina.
Jag började som elev på Miniteatern år 2000. Under alla dessa år hade jag aldrig kunnat drömma om hur mycket Miniteatern format mig till den jag är idag. Vi på teatern är en familj och varje gång jag träffar vänner, kollegor, elever och förebilder känner jag en enorm tacksamhet för hur mycket stöd, kärlek och respekt jag möts av. Miniteatern har många gånger varit en tillflyktsort från vardagen, en trygg plats där jag alltid varit välkommen. Jag har mycket att tacka den här verksamheten för och jag hoppas kunna ge eleverna samma trygga känsla som jag haft under alla dessa år.

Hej! Jag heter Marianne Nymark.
Ett liv utan Miniteatern är inget som jag kan komma ihåg då jag började här som elev när jag var 3 år gammal. I perioder har Miniteatern verkat som en fristad och en plats det varit befriande att komma till när vardagens stress tryckt på, för här har jag alltid fått vara den jag är och bara kunnat låta fantasin flöda. Genom Miniteatern har jag träffat några av mina allra bästa vänner och fått en andra familj. Nu är jag själv fortfarande elev i en av Miniteaterns vuxengrupper, samtidigt som jag jobbar som både assistent och lärare för egna grupper. Som lärare är det viktigaste för mig att alla ska få ta plats och få känna att de utvecklas. Att få se hur fort eleverna utvecklas till att våga visa upp sig och framträda är bland det häftigaste jag vet, men i slutet av dagen är målet att de ska gå hem och känna att de har lyckats och att de är älskade och respekterade för den de är.